Twitter and Google+ nové funkce...komentáře, Novinky, Avast, Google, Hledání na internetu, Twitter, Google+, Informace

 Google 
Blok Malware Avast

nejrelevantnější výsledky kdykoliv chcete najít něco na internetu.

Často se chtějí dozvědět více o dění ve světě a aktuální zprávy. Twitter se ukázal jako zásadní zdroj těchto informací v reálném čase,s více než 100 milionů uživatelů po odeslání 250 milionů tweety každý den prakticky každé téma. Jak jsme viděli znovu a znovu, zprávy přestávky nejprve na Twitteru, jako výsledek, Twitter účty a Tweety jsou často ty nejrelevantnější výsledky.
My jsme obavy, že v důsledku změn Google, těchto stránkách bude mnohem těžší pro každého. Myslíme si, že je špatné pro lidi, vydavatelé, zpravodajské organizace a Twitter uživatelů.
-
Nová služba společnosti Google, která se pohybuje i dnes, umožňuje vyhledávat uživatelům přepínat mezi osobní a "globální" výsledky, s bývalým včetně informací získaných z Google + sociální sítě a jeho image-Picasa úložiště služby. Twitter poměrně dost vidí, že pohyb jako hrozbu,protože by klidně mohl povzbudit lidi, aby novinky v Google + spíše než Twitter.

Ale je to trochu přehnané říci, Google nové funkce by mohla Twitter informace těžší najít, protože je to přesně tak dostupné jako dříve. Kdyby nic jiného, ​​Twitter ztratil hodně větší zviditelnění v červenci loňského roku, kdy jeho dva-rok-starý dohoda umožňuje Google indexovat a zobrazovat v reálném čase vypršel tweety. V té době,Twitter ve svém prohlášení pouze, že dohoda pozbyla platnosti a že se společnost nadále poskytuje podobnou úroveň přístupu na Microsoft, Yahoo a další vyhledávače. Google mezitím toto oznámení července (ironií osudu na Twitter): "My jsme dočasně vyřazen z google.com / realtime.My jsme zjistit, jak je začlenit do Google + tuto funkci, takže zůstaňte naladěni. "

Samozřejmě, že Google možná čelit antimonopolní problémy s tímto krokem, podobné tomu, co Microsoft čelí za své nešťastné rozhodnutí, svazek jeho prohlížeče Internet Explorer v systému Windows. "Neříkám, že ministerstvo spravedlnosti by se tímto.Jen říkám, že si myslím, že bude, "MG Siegler, sloupkař na TechCrunch a generálním partnerem ve CrunchFund, napsal na svém blogu v Paříži po Lemon." Jsem daleko od expert na to, ale myslím, že každý by měl být možnost vidět, jak to je velmi kluzký svah pro Google.A to je překvapivé, že se pokusí to s ohledem na teplo na ně v jiných směrech s ohledem na antimonopolní. "
Danny Sullivan z SearchEngineLand.com zeptal Amit Singhal, který dohlíží na Google hodnotících algoritmů, proč byly jiné sociální sítě není součástí dodávky. "Facebook a Twitter a další služby, v podstatě,jejich Podmínky služby neumožňují nám lézt jim do hloubky a uložení věcí. Google + je jediná [network], která poskytuje takové trvalé služby, "řekl Sullivan."

 Samozřejmě, že do budoucna, pokud i ostatní byli ochotní ke změně, kterou se podíváme na vývoj věcí k vidění, jak to bude fungovat."Zástupci Google však okamžitě reagovat na žádost o komentář odpoledne.

Zdroj: http://news.cnet.com/
překladač Google

CELÁ NABÍDKA MENU štítky je tady:

Accordeon AdSense Afrika Agáta Agent Agentura Aktuality Aktualizace Aktuální info Akupunktura Alphaville Alternativní medicina Amerika Anna Kurnikova Anonymní Avast Blbec a deprivace Blogger Breakfast Bubáci Cestování. Moře Citace a inspirace Citáty a moudra Citáty slavných CZportal český folklor a tance Češi a svět Člověk a Nemoc Databáze Debaty a názory Disk diskuse Dobromysl obecná Dobrý vtip Domény Domov Dr. Watson - chyby Dvořák Eric Clapton Etické a humánní principy Facebook Feedback Fejeton Flirt Forever Young Fotografie G+ Gif Google Google+ Gulášek Havel Historie Hlad Hledání na internetu Houby Humor Humor a vtipy Hydepark o internetu Imunita kojení a spánek Informace Internetové smetiště iPad IRÁN iTunes Jaro Kariera Karikatura Káva kávovar Kemel knihy Kočička komentáře Komunitní sítě Kontrola disku a pokus opravy Korsika Král Král komiků Krokonoše Křesťané Květiny Láska Legendy taneční hudby Lékárna Lékař Lékař a bylinky Les Lesácká polka Lov Lovu zdar Markéta Šichtařová Mobbing Monitorovací přístroje Moře Moudra Moudro Můj pohled na svět Mustafa Kemal Atatürk Myslivost MySQL NATO Návod Nechrápej a pracuj! Nemoci Netlix Nikon Coolpix S8200 Novinky Nuda O koni a Adsense Obrázky Ochrana soukromí Oktoberfest Opera extensions Paleo Peníze Petrova Bouda Pinterest Pirati.cz Písně Pivo Počasí Podnikání poznámky Prasátko Prezident Předjaří Příroda Ptáci Puding Pytlák Radujme se Rakovina prostaty (CaP) reklama Relax Rostou Router Rozdováděný hradní bača Rušičky Růže Rybáři Řecko Řeka Santorini Seneca Sladkosti Slavík obecný | Common nightingale | Luscinia. Smluvní Sociální sítě Soukromé Svoboda Symphony no. 9 Šábes Šablona proti spamu Tam na východě Tanky a Ukrajina Tenkrát na Východě The Beach Boys The King TP-Link Twitter Události Události na internetu Události ve světě Válka Vánoce Vaření pečení Věda Vlasta Burian Volkswagen WCstory Weizsäcker Wireless N Router TL-WR720N XTranslate Zajímavosti Zdraví Zdraví a životní styl Zelené Znamenám si Žáby Židovské Život na dlani

Oblíbené příspěvky