Co to je email Klikni.cz proč MAFRA a Google

Den Bastilly
Upozornění na změnu podmínek pro užívání služby e-mail Klikni.cz

E-mail na doméně Klikni.cz provozuje společnost MAFRA, a.s. ve spolupráci se společností Google. Google s platností od 1. 8. 2012 nově upravuje podmínky užití služby.

Během přihlášení do vaší schránky se vám objeví informační stránka s požadavkem na odsouhlasení nových podmínek. Pokud chcete nadále používat e-mail Klikni.cz, tak je nutné odsouhlasit změnu podmínek provozování služby.

Společnost Google vás upozorní mimo jiné na to, že zvolením e-mailu na doméně Klikni, dáváte společnosti MAFRA, jakožto provozovateli portálů Klikni.cz a iDNES.cz, následující práva:
zobrazit statistiky týkající se vašeho účtu Klikni.cz, například statistiky ohledně aplikací Google;
změnit heslo vašeho účtu Klikni.cz;
pozastavit nebo ukončit vám přístup do účtu Klikni.cz;
získat přístup k informacím uloženým v rámci vašeho účtu Klikni.cz, nebo tyto informace uchovávat;
získat informace z vašeho účtu Klikni.cz za účelem dodržení platné legislativy, nařízeného právního postupu nebo vynutitelného legislativního požadavku;
omezit vám možnost vymazání či úpravy informací nebo nastavení ochrany osobních údajů.

Společnost MAFRA nadále plně respektuje soukromí uživatelů služby Klikni.cz a v žádném případě nenahlíží, nezpřístupňuje, nebo jakkoliv jinak nezpracovává, údaje z e-mailu Klikni.cz pro svou potřebu nebo potřebu třetích stran.

Přístup k údajům z e-mailu Klikni.cz umožňuje MAFRA pouze orgánům činným v trestním řízení na základě oficiální žádosti. Ukončení přístupu k účtu e-mailu Klikni.cz se děje pouze na základě porušení podmínek služby nebo dlouhodobé neaktivity uživatele.

Děkujeme za pochopení.

Co to znamená pro uživatele? To je ochrana soukromí nebo zabezpečení účtů?

CELÁ NABÍDKA MENU štítky je tady:

Accordeon AdSense Afrika Agáta Agent Agentura Aktuality Aktualizace Aktuální info Akupunktura Alphaville Alternativní medicina Amerika Anna Kurnikova Anonymní Avast Blbec a deprivace Blogger Breakfast Bubáci Cestování. Moře Citace a inspirace Citáty a moudra Citáty slavných CZportal český folklor a tance Češi a svět Člověk a Nemoc Databáze Debaty a názory Disk diskuse Dobromysl obecná Dobrý vtip Domény Domov Dr. Watson - chyby Dvořák Eric Clapton Etické a humánní principy Facebook Feedback Fejeton Flirt Forever Young Fotografie G+ Gif Google Google+ Gulášek Havel Historie Hlad Hledání na internetu Houby Humor Humor a vtipy Hydepark o internetu Imunita kojení a spánek Informace Internetové smetiště iPad IRÁN iTunes Jaro Kariera Karikatura Káva kávovar Kemel knihy Kočička komentáře Komunitní sítě Kontrola disku a pokus opravy Korsika Král Král komiků Krokonoše Křesťané Květiny Láska Legendy taneční hudby Lékárna Lékař Lékař a bylinky Les Lesácká polka Lov Lovu zdar Markéta Šichtařová Mobbing Monitorovací přístroje Moře Moudra Moudro Můj pohled na svět Mustafa Kemal Atatürk Myslivost MySQL NATO Návod Nechrápej a pracuj! Nemoci Netlix Nikon Coolpix S8200 Novinky Nuda O koni a Adsense Obrázky Ochrana soukromí Oktoberfest Opera extensions Paleo Peníze Petrova Bouda Pinterest Pirati.cz Písně Pivo Počasí Podnikání poznámky Prasátko Prezident Předjaří Příroda Ptáci Puding Pytlák Radujme se Rakovina prostaty (CaP) reklama Relax Rostou Router Rozdováděný hradní bača Rušičky Růže Rybáři Řecko Řeka Santorini Seneca Sladkosti Slavík obecný | Common nightingale | Luscinia. Smluvní Sociální sítě Soukromé Svoboda Symphony no. 9 Šábes Šablona proti spamu Tam na východě Tanky a Ukrajina Tenkrát na Východě The Beach Boys The King TP-Link Twitter Události Události na internetu Události ve světě Válka Vánoce Vaření pečení Věda Vlasta Burian Volkswagen WCstory Weizsäcker Wireless N Router TL-WR720N XTranslate Zajímavosti Zdraví Zdraví a životní styl Zelené Znamenám si Žáby Židovské Život na dlani

Oblíbené příspěvky