Jak mohu použít vlastní název domény pro svůj blog?

Jak mohu použít vlastní název domény pro svůj blog?

Existují dva způsoby, jak můžete publikovat svůj blog na Blogger - ať už je jeho hostování na Blogspot (example.blogspot.com) nebo hostování na své vlastní domény (www.example.com nebo foo.example.com). Můžete změnit, kde je váš blog publikován kdykoliv, a to nezpůsobí ztrátu jakýkoliv obsah na vašich stránkách.

Za prvé, koupit si vlastní doménu

Předtím, než budete pohybovat svůj blog na vlastní doméně, musíte mít již koupili vlastní doménu od jiného poskytovatele.
Existuje mnoho společností si můžete koupit doménových jmen z, včetně:
Tip: Pokud jste ve Spojených státech, můžete také integrovat Google Domény s Blogger .
Pokud se obsah vašeho webu je v jiném jazyce a chcete koupit doménu pro danou zemi, můžete udělat vyhledávání najít místní registrátory. Například, pokud váš blog je ve francouzštině a chtěli byste si www.example.fr doménu, zkuste hledat [domain registrar in france].

Dále nastavit svou doménu se váš blog

Kam byste chtěli hostit svůj blog?
Poté, co jste zakoupili vlastní doménu , postupujte podle následujících kroků:
  1. Přejděte na svůj blog a klikněte na Basics pod Nastavení kartě. V sekci "Publishing", klikněte na odkaz přidat vlastní doménu.

    Přidat vlastní doménu
     
  2. Zadejte adresu URL domény, které jste koupili, mít na paměti, že musí začínat www aby se do práce.
  3. Klepněte na tlačítko Uložit .
  4. Měli byste vidět chybu, a dva CNAMEs uvedené níže. Každý CNAME se skládá ze dvou částí - jméno, Labelnebo hostitele a určení, Target nebo body, které je . První CNAME je stejná pro všechny, Name bytí "www" aDestination "ghs.google.com." Druhý CNAME je zejména do svého blogu a vašeho účtu Google, a proto je odlišná pro každou osobu.
  5. Přejít na web registrátora domény a najděte DNS (Domain Name System), nastavení v ovládacím panelu.
  6. Nyní je čas pro vstup do záznamů CNAME. Kde je napsáno jméno, štítek nebo hostitele jednoduše zadat "www" a seznam ghs.google.com jako cíl, cíl nebo body, které je .
  7. Nyní zadejte druhý CNAME stejným způsobem.
  8. Volitelné : Můžete také zadat A-záznamů , který spojuje své nahé doménu (example.com) ke skutečnému webů (www.example.com). Pokud jste tento krok přeskočit, návštěvníci, kteří opustí off "www" se zobrazí chybová stránka.
  9. Volitelné pokračoval : Po dokončení kroku 8, zadejte své doménové jméno ve formátu example.com, a seznam IP adresy uvedené níže v části "A". Budete muset vytvořit čtyři oddělené A-záznamy, které poukazují na čtyřech různých IP adres společnosti Google.
    216.239.32.21
    216.239.34.21
    216.239.36.21
    216.239.38.21
    Konec volitelného oddílu

  10. Před přemístěním do posledního kroku, počkejte asi hodinu pro vaše nastavení DNS pro aktivaci. Při pokusu o poslední krok před aktivováno nastavení, dáme vám vědět, s varovným hlášením.
  11. Poté, co byly aktivovány nastavení, musíte se ujistit, Blogger ví o své vlastní domény tak, že Google může nasměrovat čtenáře do svého blogu. Jen vrátíme se do služby Blogger a aktualizovat informace o svýchNastavení | Základní tab. Najít prostor pro "Publishing," a klikněte na odkaz přidat vlastní doménu.
      Přidat vlastní doménu
    Zadat do URL pro vaši vlastní domény do textového pole za předpokladu, a klepněte na tlačítko Uložit .
    Zadejte URL a uložit  
    A je to! Váš blogspot.com adresa bude brzy přesměrovat na nové vlastní domény - buďte trpěliví, protože to může trvat až 24 hodin pro přesměrování začít pracovat. Pokud máte stále vidí chybu po 24 hodinách, znamená to, že vaše nastavení nebyly zadány správně a měli byste zkuste postup podruhé.
Některé užitečné poznámky:
  • Pokud vaše nová doména nebere do svého blogu, počkejte jeden nebo dva dny, aby se ujistil všechny servery DNS byly aktualizovány. Pokud to stále nefunguje, obraťte se na svého registrátora, aby se ujistil jste zadali správné nastavení DNS.
  • Původní Blogspot adresa se automaticky těšit na novou doménu. Tímto způsobem všechny stávající odkazy nebo záložky do vašeho webu bude i nadále pracovat.
  • Vaše vyslán obrázky budou i nadále zobrazovat na svém blogu.

CELÁ NABÍDKA MENU štítky je tady:

Accordeon AdSense Afrika Agáta Agent Agentura Aktuality Aktualizace Aktuální info Akupunktura Alphaville Alternativní medicina Amerika Anna Kurnikova Anonymní Avast Blbec a deprivace Blogger Breakfast Bubáci Cestování. Moře Citace a inspirace Citáty a moudra Citáty slavných CZportal český folklor a tance Češi a svět Člověk a Nemoc Databáze Debaty a názory Disk diskuse Dobromysl obecná Dobrý vtip Domény Domov Dr. Watson - chyby Dvořák Eric Clapton Etické a humánní principy Facebook Feedback Fejeton Flirt Forever Young Fotografie G+ Gif Google Google+ Gulášek Havel Historie Hlad Hledání na internetu Houby Humor Humor a vtipy Hydepark o internetu Imunita kojení a spánek Informace Internetové smetiště iPad IRÁN iTunes Jaro Kariera Karikatura Káva kávovar Kemel knihy Kočička komentáře Komunitní sítě Kontrola disku a pokus opravy Korsika Král Král komiků Krokonoše Křesťané Květiny Láska Legendy taneční hudby Lékárna Lékař Lékař a bylinky Les Lesácká polka Lov Lovu zdar Markéta Šichtařová Mobbing Monitorovací přístroje Moře Moudra Moudro Můj pohled na svět Mustafa Kemal Atatürk Myslivost MySQL NATO Návod Nechrápej a pracuj! Nemoci Netlix Nikon Coolpix S8200 Novinky Nuda O koni a Adsense Obrázky Ochrana soukromí Oktoberfest Opera extensions Paleo Peníze Petrova Bouda Pinterest Pirati.cz Písně Pivo Počasí Podnikání poznámky Prasátko Prezident Předjaří Příroda Ptáci Puding Pytlák Radujme se Rakovina prostaty (CaP) reklama Relax Rostou Router Rozdováděný hradní bača Rušičky Růže Rybáři Řecko Řeka Santorini Seneca Sladkosti Slavík obecný | Common nightingale | Luscinia. Smluvní Sociální sítě Soukromé Svoboda Symphony no. 9 Šábes Šablona proti spamu Tam na východě Tanky a Ukrajina Tenkrát na Východě The Beach Boys The King TP-Link Twitter Události Události na internetu Události ve světě Válka Vánoce Vaření pečení Věda Vlasta Burian Volkswagen WCstory Weizsäcker Wireless N Router TL-WR720N XTranslate Zajímavosti Zdraví Zdraví a životní styl Zelené Znamenám si Žáby Židovské Život na dlani

Oblíbené příspěvky