Svět dneška a volné svobodné šíření informací. Svět má nárok ze své podstaty na volné šíření informací. Sdílení a šíření informací umožňuje pokrok vědy a poznání. Aktualizováno!

Obama a svobodný svět šíření informací to vypadá, že všichni
chtějí migrovat do Ameriky!
Informace a to i fotografické (videa) se mají sdílet svobodně a neomezeně ne jen fikanými chytráky co hledají na každém prdu peníze.
Svět má nárok ze své podstaty na volné šíření informací.

Hlupák ovšem je manipulován deprivanty a špatnými poškozenými lidmi.

I některý fotograf se chová jakoby svět viděný čočkou kamery patřil jemu a nárokuje si z něj peníze za pochybné jakési umění okopírovat krásnou přírodu.

Sdílení a šíření informací umožňuje pokrok vědy a poznání. Lidé potřebují sociální sítě a o tom už nelze pochybovat.

Poznámka z diskuze:

Pan Pavel by nám chtěl parcelovat a zpeněžovat veřejný prostor. Je to u něj, jako lidovce jaksi v povaze věci, jeho ideologičtí otcové dokázali zpeněžit i věci, které vůbec neexistují.
Jako právník OSA samozřejmě má vyvinutý smysl jak ždímat peníze za věci, které lidé už několikrát zaplatili jinde. Právnická vynalézavost je nekonečná.  Někdy už je těm pitomostem třeba učinit konec.

Žádný autor nebude osobně schvalovat tisíce bedekrů, prospektů cestovek ani pohlednic. Ale Svoboda zas vidí, jak pošle dráby vydírat podnikatele.


Kdo to je?  -  právo a umění  -   Wikipedie ?


Přesto - některý fotograf se chová jakoby svět viděný čočkou kamery patřil jemu a nárokuje si z něj peníze za pochybné jakési umění okopírovat krásnou přírodu. Ta mu nepatří a ani její obrázky nemůže ukrást a zpeněžit!

Dovolte mu to zpeněžit a prodá všechno co uvidí a prohlásí se za umělce!




CELÁ NABÍDKA MENU štítky je tady:

Accordeon AdSense Afrika Agáta Agent Agentura Aktuality Aktualizace Aktuální info Akupunktura Alphaville Alternativní medicina Amerika Anna Kurnikova Anonymní Avast Blbec a deprivace Blogger Breakfast Bubáci Cestování. Moře Citace a inspirace Citáty a moudra Citáty slavných CZportal český folklor a tance Češi a svět Člověk a Nemoc Databáze Debaty a názory Disk diskuse Dobromysl obecná Dobrý vtip Domény Domov Dr. Watson - chyby Dvořák Eric Clapton Etické a humánní principy Facebook Feedback Fejeton Flirt Forever Young Fotografie G+ Gif Google Google+ Gulášek Havel Historie Hlad Hledání na internetu Houby Humor Humor a vtipy Hydepark o internetu Imunita kojení a spánek Informace Internetové smetiště iPad IRÁN iTunes Jaro Kariera Karikatura Káva kávovar Kemel knihy Kočička komentáře Komunitní sítě Kontrola disku a pokus opravy Korsika Král Král komiků Krokonoše Křesťané Květiny Láska Legendy taneční hudby Lékárna Lékař Lékař a bylinky Les Lesácká polka Lov Lovu zdar Markéta Šichtařová Mobbing Monitorovací přístroje Moře Moudra Moudro Můj pohled na svět Mustafa Kemal Atatürk Myslivost MySQL NATO Návod Nechrápej a pracuj! Nemoci Netlix Nikon Coolpix S8200 Novinky Nuda O koni a Adsense Obrázky Ochrana soukromí Oktoberfest Opera extensions Paleo Peníze Petrova Bouda Pinterest Pirati.cz Písně Pivo Počasí Podnikání poznámky Prasátko Prezident Předjaří Příroda Ptáci Puding Pytlák Radujme se Rakovina prostaty (CaP) reklama Relax Rostou Router Rozdováděný hradní bača Rušičky Růže Rybáři Řecko Řeka Santorini Seneca Sladkosti Slavík obecný | Common nightingale | Luscinia. Smluvní Sociální sítě Soukromé Svoboda Symphony no. 9 Šábes Šablona proti spamu Tam na východě Tanky a Ukrajina Tenkrát na Východě The Beach Boys The King TP-Link Twitter Události Události na internetu Události ve světě Válka Vánoce Vaření pečení Věda Vlasta Burian Volkswagen WCstory Weizsäcker Wireless N Router TL-WR720N XTranslate Zajímavosti Zdraví Zdraví a životní styl Zelené Znamenám si Žáby Židovské Život na dlani

Oblíbené příspěvky